Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

"Απειλή" από Ντιναμό για Λούκας

Η ομάδα του Κιέβου φέρεται αποφασισμένη να κάνει δυνατό μπάσιμο για να αποκτήσει τον Ισπανό της Καρπάτι που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ
Εντελώς αναποτελεσματική επιθετικά ήταν Ντιναμό Κιέβου στον αγώνα με την Μπορντό στα πλαίσια της ρεβάνς για τη φάσητων "32" του Europa League με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Όμως, οι διοικούντες τον ουκρανικό σύλλογο φέρονται πλέον  αποφασισμένοι να δώσουν λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας με μεταγραφή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας "La Voz De Galicia", ο σύλλογος του Κιέβου είναι έτοιμος να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του για τον Λούκας της Καρπάτι καταθέτοντας άμεσα πρόταση για την απόκτησή του. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και καλύτερος παίκτης της ομάδας του Λβιβ το 2012, έχει πέσει σε δυσμένεια το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Καρπάτι. Το συμβόλαιό του με την Καρπάτι ολοκληρώνεται στο τέλος του 2012, ωστόσο με δεδομένο ότι από το καλοκαίρι έχει δικαίωμα να διαπραγματεύεται με ομάδες, δεν αποκλείεται η Καρπάτι να συναινέσει στην πώλησή του αν η Ντιναμό κάνει επίσημη πρόταση αγοράς του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου