Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αν ο ΠΑΟΚ έχει καλά αποτελέσματα, πιστεύω θα μείνει ο Δώνης».

Κολομπούρδας: Αν ο ΠΑΟΚ έχει καλά αποτελέσματα, πιστεύω θα μείνει ο Δώνης». 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νίκος Κολομπούρδας μίλησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις" για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την τωρινή του ομάδα την Αγία Νάπα που είναι τώρα προπονητής.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την τωρινή του ομάδα, ανέλυσε: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχω υπογράψει για 1,5 χρόνο και πλέον κάνουμε τα πλάνα μας. Η δυναμική του κυπριακού πρωταθλήματος είναι ισχυρή. Εδώ φοβούνται ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια το ποδόσφαιρο θα πληγεί από την οικονομική κρίση, αλλά το θετικό είναι ότι οι ομάδες με χαμηλό σχετικά μπάτζετ, έχει δυναμική».

Για το βιντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους αυτοματισμούς της ομάδας: «Ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα, δείχνουν εμπιστοσύνη και στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή, αλλά όχι χωρίς λόγο. Το δημοσίευσαν για να δείξουν στον κόσμο ότι η ομάδα δεν… πάει στην τύχη! Δεν νομίζω ότι θα γίνει πολλές φορές ανάλογο βίντεο, είναι όμως καλό να δει ο κόσμος το πώς λειτουργεί μία ομάδα.Στον ΠΑΟΚ υπάρχει τρόπος ανάπτυξης και καλή άμυνα και θα βρει το δρόμο της η ομάδα. Στις μεγάλες ομάδες οι παίκτες και οι προπονητές θα πρέπει να ξέρουν να αντέχουν στην πίεση. Για να στηθεί μία ομάδα δυνατή και ισχυρή, θα πρέπει να χτιστεί ένας κορμός παικτών. Με πολλά νέα παιδιά, ίσως δεν είναι εφικτό αυτό. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η υπομονή. Ίσως θα πρέπει να προσεχθούν λίγο περισσότερο οι μεταγραφές».

Για το αν πιστεύει πως ο Δώνης θα παραμείνει στην ομάδα: «Η πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ότι μία ομάδα εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αν η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα, πιστεύω ότι θα μείνει ο Γιώργος Δώνης».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου