Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ-Ρουνάρ Σαντεφιορντ




Η Ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο την Μίκρα (18:00) την ομάδα της Ρουνάρ Σαντεφιορντ, για την ρεβάνς της φάσης των "16" του Challenge Cup.
Η Ομάδα θέλει την νίκη για να την αφιερώσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το έργο του ΠΑΟΚ είναι δύσκολο μετά από την ήττα που δέχτηκε στην Νορβηγία με 36-26, ωστόσο στην ομάδα υπάρχει η ελπίδα ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να προκρηθει, έστω
και με ένα γκολ διαφορά, αλλά δεν παύει να είναι το έργο δύσκολο αλλά και αγχωτικό γιατί πλησιάζει και ο τελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Η διαφορά στο σκορ είναι αρκετά μεγάλη και το έργο μας δεν είναι εύκολο. Μία ευρωπαϊκή νίκη, όμως, είναι κάτι που έχει αξία. Μέσα από το ματς θέλουμε να κρατήσουμε ρυθμό ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων και του τελικού με την ΑΕΚ», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, στο PAOK24 και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό πώς θα παρουσιαστούμε κόντρα στη Ρούναρ, ώστε να έχουμε κέρδος από αυτό το ματς. Υπάρχει και ένας ιδιαίτερος λόγος που θέλουμε τη νίκη. Για να την αφιερώσουμε σε όλους τους οπαδούς μας και ειδικά σε δύο, τον Κώστα και τον Φράνκι, που την προηγούμενη εβδομάδα έφυγαν από τις Βρυξέλλες με λίγα χρήματα στην τσέπη και ανέβηκαν στη Νορβηγία για να είναι κοντά μας. Το ίδιο έκαναν και πέρσι όταν παίξαμε με τη Μπρέγκεντζ στην Αυστρία. Οι δύο οπαδοί είναι μέλη του συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Βρυξελλών και ο Φράνκι, που είναι Βέλγος, έχει παρακολουθήσει συνολικά 90 αγώνες του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό…»

Η Αποστολή της Ρούναρ, θα είναι στην Θεσσαλονίκη σήμερα στις 19:00 και αμέσως οι παίκτες θα πάνε στην Μίκρα για το "ζέσταμα" και την τεχνική σύσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου