Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ο Τελικός στις 2 ή 3 Μαρτίου...




Ο Φετινός τελικός του Χάντμπολ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, όπως ενημέρωσε η ΟΧΕ με δική της ανάρτηση.

Ο Αγώνας θα γίνει στις 2 ή 3 Μαρτίου, ΜΟΝΟ με μαθητές και λιγοστούς από κάθε ομάδα εκπροσώπους. Οι δύο ομάδες θα έχουν στην διάθεση τους ΜΟΝΟ 50 εισιτήρια.
Η Περίπτωση να διεξαχθεί ο τελικός στην Πάτρα απορρίφθηκε από την Αστυνομία, διότι δεν εγγυήθηκε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί από ένα ελεύθερο κανάλι και όχι από το ΟΤΕ TV που έχει συμφωνία με την ομοσπονδία. Επίσης αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας στην Λάρισα
για τους παραπάνω λόγους.

Η Ομάδα του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού, όμως η ΑΕΚ δεν το δέχτηκε. Έτσι ο αγώνας θα γίνει στις 2 ή 3 Μαρτίου.

Ο Παίκτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης είπε:

"Ο ΠΑΟΚ ζήτησε ο αγώνας να γίνει στη Βόρειο Ελλάδα, με πολλούς φιλάθλους των δύο ομάδων και εφόσον η ομοσπονδία θα έπαιρνε μία τέτοια απόφαση θα ήμασταν πρόθυμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Αυτή ήταν η ξεκάθαρη θέση του σωματείου. Μάλιστα, προτείναμε αναβολή σε περίπτωση που η ομοσπονδία χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να βρει πόλη στη Βόρειο Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου