Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Οι τιμωρίες... φέρνουν ροτέισον

Διαφορετικές ενδεκάδες θα αναγκαστεί να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης στα παιχνίδια με Κέρκυρα, Λεβαδειακό και Πανιώνιο

Ο Γιώργος Δώνης έχει αλλάξει αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν την σύνθεση της ενδεκάδας, είτε από επιλογή, είτε από ανάγκη. Αυτό θα συνεχιστεί και στα τρία επόμενα κρίσιμα ματς απέναντι σε Κέρκυρα, Λεβαδειακό και Πανιώνιο, για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κι αυτό θα συμβεί γιατί θα στερηθεί των υπηρεσιών παικτών που είναι τιμωρημένοι και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στους αγώνες με Κέρκυρα και Πανιώνιο.
Αρχικά, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα χωρίς τον Κάτσε και ο Γιώργος Δώνης θα καλύψει το κενό χρησιμοποιώντας μετά από καιρό  στο αρχικό σχήμα τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός θα αγωνιστεί μαζί με τον Λάζαρ στον χώρο του κέντρου. Ενδιάμεσα, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, και ο προπονητής του "Δικεφάλου", ενδεχομένως, να επαναφέρει τον Κάτσε στην ενδεκάδα.
Το ερώτημα είναι ποιον εκ των Λάζαρ ή Γκαρσία θα αφήσει στον πάγκο ή αν δεν μείνει κανείς από τους δύο εκτός ενδεκάδας, ποιος σχηματισμός θα επιλεχθεί για να χωρέσουν και οι τρεις στο αρχικό σχήμα. Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Από εκείνον τον αγώνα θα λείψουν οι Λάζαρ και Αθανασιάδης, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν εκ νέου αλλαγές στον χώρο του κέντρου, αφού είτε ο Γκαρσία, είτε ο Κατσουράνης, είτε και οι δύο μαζί θα παίξουν στα χαφ, ενώ απόντος του Κλάους, θα υπάρξει διαφοροποίηση και στην κορυφή της επίθεσης, θέση για την οποία, μάλλον, θα προτιμηθεί ο Σαλπιγγίδης. Αν, μάλιστα, ο Κατσουράνης μεταφερθεί στο ματς με τον Πανιώνιο στο κέντρο, τότε θα δούμε αλλαγή και στους σέντερ μπακ. Το πως ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να προσεγγίσει τα επόμενα παιχνίδια θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα, το μόνο, σίγουρο, πάντως, είναι ότι για ακόμη μία φορά την φετινή σεζόν θα προχωρήσει σε ροτέισον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου